| Добре дошъл, приятел ( Вход | Регистриране ) | Преизпрати валидизиращ email! |
| Страници: (6) [1] 2 3 ... Последна » ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
| lepa |
Пусната: Aug 29 2007, 12:52 AM
|
![]() V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Мнения: 1033 Присъединил се на: 11-June 07 Потребител номер.: 22 |
CD1
Emina - Himzo Polovina Mlad se Jusuf ozenio - Zehro Deovic Put putuje Latif aga - Muhamed Mujkanovic Kraj tanana sadrvana - Vesna Hadzic Vino piju dva mila jarana - Fadil Namgalija Haj ja zagrizoh sareniku jabuku - Zora Dubljevic Tamna noci tamna li si - Rizo Hamidovic Moj Mehmede ne krivi fesica - Emina Zecaj Sarajevo divno mjesto - Husein Kurtagic Sinje more i dubine tvoje - Kadira Cano Aj, od kako sam sevdah svezo - Dino Berkovic Aksam mrace - Zekija Cuturic СВАЛИ ОТ ТУК PASSWORD: Mevlana |
| lepa |
Пусната: Aug 29 2007, 12:54 AM
|
![]() V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Мнения: 1033 Присъединил се на: 11-June 07 Потребител номер.: 22 |
CD2
Mujo gleda lijepu Nizamu - Selim Salihovic Sto je zivot bajka samo - Muhamed Mesanovic Hamic Snijeg pade o Djurdjevdanu - Camil Metiljevic Magla pala do pola Saraj'va - Hasim Muharemovic Aksam dodje jacija se sprema - Kasim Alajbegovic Da mi je znati boze moj - Halid Music Vezak vezla Omer begovica - Pero Jovic Ja da mi je stati pogledati - Avdo Vrabac Tamburalo momce uz tamburu - Himzo Tulic Dunjaluce golem ti si - Avdo Lemes Ostavljen sam odnedavno - Igbal Ljuca СВАЛИ ОТ ТУК PASSWORD: Mevlana |
| lepa |
Пусната: Aug 29 2007, 12:56 AM
|
CD3
Kada ja podjoh na Bentbasu - Vokalni ansambl Prijatelji S'one strane vode Save - Lela Karlovic Djul Zulejha - Safet Isovic Psenicice sitno sjeme - Hanka Paldum Oj, Zumreto duso moja - Muhamed Mujkanovic Ima l' jada ko kad aksam pada - Zehra Deovic Vrbas voda nosila jablana - Haris Dzinovic Sini jarko sunce sa istoka - Zekija Mehuric Duni vjetre malo sa Neretve - Zaim Imamovic Zaplakala Vratnicka djevojka - Kadira Cano Bulbul pjeva okolo Mostara - Nedeljko Bilkic Blago suncu i mjesecu - Ljubica Berak Salko se vija previja - Meho Puzic Sarajevo na visoku gledu - Zora Dubljevic СВАЛИ ОТ ТУК PASSWORD: Mevlana |
| lepa |
Пусната: Aug 29 2007, 12:58 AM
|
CD4
Prosetala Hana Pehlivana - Vejsil Hadzibegovic Koliko je sirom svijeta - Vida Pavlovic Ah, moj doro dobri doro - Zekerijah Djezic Ime tvoje dragi necu spominjati - Emina Zecaj Kolika je ta na moru galija - Sejo Pitic Djevojka je zelen bor sadila - Zekija Cuturic Srusila se kula i kapija - Nedzad Imamovic Nit ja spavam, nit ja drijemam - Zekija Hodzic Na put se spremam - Meho Zekic Dvije su se vode zavadile - Beba Selimovic Aj, kakve Ajka crne oci ima - Haris Dzinovic Sjajna zvijezdo - Hanka Paldum Haj, kolika je Jahorina planina - Nedzad Salkovic Ah, meraka u veceri rane - Zekija Mehuric СВАЛИ ОТ ТУК PASSWORD: Mevlana |
| lepa |
Пусната: Aug 29 2007, 01:02 AM
|
CD5
Gledaj me draga - Zaim Imamovic Moscanice vodo plemenita - Beba Selimovic Cekala me moja draga - Himzo Dervoz Moj dilbere kud se seces - Nada Mamula Vihor ruzu niz polje tjerase - Zaim Imamovic Sedamdeset i dva dana - Radmila Jagodic Konja vodim pjeske hodim - Safet Isovic U djul basci kraj simsira - Nada Mamula Moj zumbule brigo moja - Safet Isovic Sini, sini, sjaj mjesece - Zumra Mulalic Lov lovio Muhareme - Zaim Imamovic Okreni se niz djul bascu - Munevera Berberovic Otkako sam sevdah svezo - Himzo Polovina Djevojka je u gori zaspala - Zehra Deovic Na Vratniku pod orahom - Himzo Dervoz Cempres viti cempres ponositi - Beba Selimovic Telal vice od jutra do mraka - Himzo Polovina Secer Mujo - Zora Dubljevic СВАЛИ ОТ ТУК-1 СВАЛИ ОТ ТУК-2 PASSWORD: Mevlana |
| lepa |
Пусната: Aug 29 2007, 01:04 AM
|
CD6
1. Meho Varesanovic - Djevo, djevo, sto mi ljubav kratis 2. Bahrija Mujic - oj, jablane siri grane 3. Lela Kurtovic - Mustafu majka budila 4. Jozo Kristic - Kulu gradim, a kamena nemam 5. Nedzad Hadzibegic - Snijeg pade drumi zapadose 6. Vejsil Ivanovic - Travu pase kikavo jelence 7. Koviljka Ivanovic - Mene moja zaklinjala majka 8. Zekerijah Dezic - Konja kuje Dizdarevic Meho 9. Minka Asceric - Kolika je duga zima bila 10. Salem Trebo - Vezak vezla 11. Sena Sulejmanovic - Sto te nema 12. Sidik Semiz - Cijele noci hladovina 13. Emina Zecaj - Rumena mi ruza procvala 14. Zaim Imamovic - Ja posadih visnju na jaliji 15. Munevera Berberovic - Alija se do jezera krade СВАЛИ ОТ ТУК |
| lepa |
Пусната: Aug 29 2007, 01:06 AM
|
CD7
1. Hanka Paldum - Zaplakala stara majka Dzafera begova 2. Bahrija Proho - U Trebinju gradu 3. Ljubica Berak - Sto se ono gusta magla 4. Muhamed Mujkanovic - Imao sam jednu ruzu 5. Zehra Deovic - Djevojka pita slavica 6. Edin Padur - Cvjetala mi ruza na pendzeru 7. Ljubica Berak - iz tiha me glava boli 8. Ferid Avdic - koliko je Prijedor polje 9. Hanka Paldum - Majka sina kani ozeniti 10. Asim Brkan - Iz kamena voda tekla 11. Zekija Cuturic - Ah, moj dilber 12. Emir Dedic - Jecam zale tuzlanske djevojke 13. Zora Dubljevic - Telal vice od jutra do mraka 14. Rizo Hamidovic - Ja prosetah sefteli sokakom СВАЛИ ОТ ТУК |
| lepa |
Пусната: Aug 29 2007, 01:08 AM
|
CD8
Nedzad Salkovic (Ne cekaj me, niti sanjaj) Sena Ordagic (Bogata sam, imam svega) Haris Dzinovic (Koj gora Ivo) Zora Dubljevic (Udovcicu ne luduj) Salem Trebo (Oj golube) Kadira Cano (Tri djevojke bostan posijale) Osman Hadzic (Zapjevala sojka ptica) Saban Saulic (Sada je svemu kraj) Himzo Plovina (Azra) -Mirjana Bajraktarevic (Ah moj Aljo) Meho Puzic (Ko ti kupi Fato belenzuke) Zekija Cuturic (Zvijezdo Dano) Ibro Selmanovic (Molila se zuta dunja) Nadezda Cmiljic (Evo danas osmi dan) Latif Havkic (Konja vodim, pjeske hodim) Hasim Muharemovic (Da je meni leci i umrijeti) СВАЛИ ОТ ТУК |
| lepa |
Пусната: Aug 29 2007, 01:11 AM
|
CD9
Safet Isovic (Zelen orah) Josipa Lisac (Niz polje idu babo sejmeni) Muhamed Mujkanovic (Sarajka djevojka majci plakala) Silvana Amrenulic (Djevojka je pod djulom zaspala) Himzo Polovina (Vino piju age Sarajlije) Zumra Mulalic (Kroz bascu mi potok tece) Slobodan Lalic (Sto nam nema sa Drine vedrine) Husein Kurtagic (Na grobu moga oca i moje majke) Zaim Imamovic (Sve behara i sve cvjeta) Nada Mamula (Na teferic posla nana) Nedeljko Bilkic (Amanet mi babo ostavio) Beba Selimovic (Sinje more) Hasna Kasmo (Lopovi) Zekerijah Djezic (Bosno moja lijepih planina) Emina Zecaj (Lijepa Mara iz Bugarije prodje) Muhamed Mesanovic Hamic (Ostavljen sam vec odavno) СВАЛИ ОТ ТУК |
| lepa |
Пусната: Aug 29 2007, 01:13 AM
|
CD10
Sta bi sevdah bez nas dvoje (Safet Isovic) Zar je nasa ljubav lazna bila (Vasilija Radojcic) Zove majka pasu sokoliju (Mijat Bozovic) Molicu se taslickom imamu (Kadira Cano) Mujo od Doboja (Zekerijah Djezic) Jos ove noci case nam dajte (Nada Mamula) Oj djevojko dzidzo moja (Himzo Polovina) Moj beharu (Zahida Alikadic) Sto sunce rano ne sija (Mustafa Ezic) Svi dilberi, samo moga nema (Silvana Armenulic) Kara majka scer Selim agu (Salim Trebo) kamen gori, biser odgovara (Zumra Mulalic) Ja zagrizoh sareniku jabuku (Omer Livnjak) Moj pendzeru (Beba Selimovic) Mogul Hanko nociti (Emina Zecaj i Selim Salihovic) Lov lovio Muhareme (Latif Havkic) СВАЛИ ОТ ТУК |
Страници: (6) [1] 2 3 ... Последна » |
![]() ![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Script Execution time: 0.0174 12 queries used GZIP е включен |